Yo peepz
Hond-drie hier
ff vraagje:
voordat ik gaat pitten rag ik altijd kwark naar binnen maar ik lust die shit niet, dus ik rag ook nog door me kwark heen:
roosvice - totdat ik de smaak goed vindt (iig 5 eetlepels ofzo per bakkie)
water - totdat het zo vloeibaar is dat ik het relaxed kan zuipen
EN:
2 eetlepels zonnebloem- of slaolie
weet je me ma heeft nooit olijfolie, dus ik checke hoeveel onv vetten er in zitten, plusminus 70 procent ofzo
nou is mijn vraag:
do i HAVE TO HAVE olijfolie of maakt dat geen **** uit, niet dat ik doodga binnen een paar jaar omdat ik elke dag eetlepels zonnebloem- of slaolie naar binnen giet
en... als ik die glucosesuikers van roosvice er door rag, is dat boeiend omdat je laatste maaltijd preferably alleen eiwit moet zijn of is dat verwaarloosbaar?
en als ik die drek 1 nacht laat staan en de volgende dag op wil zuipen, heeft de suikers dan mijn vetten of eiwitten aangetast in de hele shake? kan iemand dat proces even toelichten??
peace out homies
Hond-drie hier
ff vraagje:
voordat ik gaat pitten rag ik altijd kwark naar binnen maar ik lust die shit niet, dus ik rag ook nog door me kwark heen:
roosvice - totdat ik de smaak goed vindt (iig 5 eetlepels ofzo per bakkie)
water - totdat het zo vloeibaar is dat ik het relaxed kan zuipen
EN:
2 eetlepels zonnebloem- of slaolie
weet je me ma heeft nooit olijfolie, dus ik checke hoeveel onv vetten er in zitten, plusminus 70 procent ofzo
nou is mijn vraag:
do i HAVE TO HAVE olijfolie of maakt dat geen **** uit, niet dat ik doodga binnen een paar jaar omdat ik elke dag eetlepels zonnebloem- of slaolie naar binnen giet
en... als ik die glucosesuikers van roosvice er door rag, is dat boeiend omdat je laatste maaltijd preferably alleen eiwit moet zijn of is dat verwaarloosbaar?
en als ik die drek 1 nacht laat staan en de volgende dag op wil zuipen, heeft de suikers dan mijn vetten of eiwitten aangetast in de hele shake? kan iemand dat proces even toelichten??
peace out homies