Fitness Seller

brinta/havermout koek

  • Topic starter marcos
  • Startdatum
  • Reacties 32
  • Weergaven 11K
  • Volgers 1

Bezoekers in dit topic

marcos

Advanced Bodybuilder
Elite Member
15 jaar lid
Lid sinds
8 jun 2003
Berichten
1.282
Waardering
0
-5 ei-eiwitten
-2 heel ei
-scheutje melk
-100 tot 150gr Brinta of havermout
-eventueel wat rozijntjes of iets deg. door beslag doen
-zoetstof/pindakaas naar smaak

Alles bij elkaar mengen zodat het een vrij dikke pap is.
Pannetje met wat olie of boter warmen Het beslag in de pan verdelen en aan beide kanten bakken(zorg dat de koek niet te dik wordt).

Goed ontbijt, maar ook goed om mee te nemen
 
klinkt goed, volgens mij met rijst en havermout ook erg lekker!
 
:thumb:, ideaal voor tijdens school ipv dat brood elke dag:thumb:
 
Ow, wat ziet dat er lekker uit :lick: :)

Is voor mij alleen denk ik meer een cheatmaaltijd nu in mn cut :(
majah k zal s ff kijken en puzzelen, misschien dat ik dan wel de perfecte vervanger voor een schoolmaaltijd heb :D

tops :thumbs:
 
Deze had ik nog niet gezien, thnx voor de link An_G :thumbs:

Ik ga ze vanmiddag effe proberen te maken, kijken hoe het smaakt.
 
hmmm... ziet er goed uit :p zal het zeker een keer proberen :thumbs:
 
Hah!

Heb het gisteravond klaargemaakt, en het resultaat mocht er wezen. Alleen omdat ik gister al een blik zalm op had heb ik maar een paar hapjes genomen en de rest bewaard voor vandaag op me werk.
Ik had er trouwens ook een schepje whey bijgedaan om het een echte killer eiwit+kh combi van te maken.
 
kan ik ook gewoon 4 hele eiren er in gooien ipv 2 hele en 5 wit?

Ik ga ze zo maken :)
 
wat jij wilt
 
Zo dat is snel klaar ;)... heb er 3 eieren in gedaan, 100 gram brinta, 25 gram whey, melk en beetje suiker (om te proberen). Het ruikt echt superlekker :D Maar het lijkt niet op koek ofzo... kheb het maar op een bord gekwakt. Hoe lang laat jij het doorbakken? Nu ga ik het ff proberen te eten :)
 
lekkerrrrrrrrrrr.... :P
 
Ik vond het zeker ook prima om te eten.

Als je wilt dat het wat meer 'koekachtig' wordt moet je het gewoon dikker bakken, ikzelf had er gewoon een hele dikke pannekoek van gemaakt. Smaakte prima vandaag op werk :)
 
smaakte goed ja.. :thumbs:
heb er flink wat rozijnen en een schep whey doorgedaan.
 
lijkt me erg lekker,
Jopie
 
Heb al een paar keer soortgelijk recept geprobeerd:

6 eetlepels havervlokken
6-8 eieren
5 theelepels zonnebloempitten

eventueel naar smaak nog amandelen, banaan, appel toevoegen

Mengen en in een wafelijzer gieten


Ik ga deze zeker een keer als variant proberen!
 
Hoelang blijft dat goed ?
 
ik ga het testen, kan ik er ook beetje honing en whey indoen?
 
Laatst bewerkt:
Om mee te nemen is dit GEWELDIG
Ik denk dat ik maar eens een BB - kookboek ga samenstellen met zulke geweldige recepten :D
haha
 
nou net geprobeerd.. eerste werd beetje een zooitje omdat ik de eerste redelijk had gebakken, rest van de pannekoekjes die ik ging bakken gingen redelijk goed.. Ik vond het wel beetje flauw smaken.. Maar met stroop was het wel lekker! Het vult wel erg.. kreeg het laatste beetje niet eens op..en ben toch wel grote eter.. hebben jullie daar geen last van? heb maar klein stukje bewaard voor vanavond ;)
 
Ik heb ook nog een variant ...

recept per pannekoek :

35 gr brinta
1 of 2 eieren
10-15 cl melk
eventueel beetje proteinpoeder

alles dooreen roeren ... in een hete pan kappen en verdelen ... omdraaien (ik draai meestal om als de pannekoek begint op te zwellen) :D
 
Back
Naar boven