AndroidHealthClinic

stukje theorie over vetcellen

Bezoekers in dit topic

hardgainers

Competitive Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
12 mrt 2004
Berichten
2.399
Waardering
3
Weet niet of dit het juiste subforum is, maar ok.....

Een korte samenvatting over vetcellen, is waardevolle informatie bij de keuze van een fatburner of andere supplement om af te vallen:

Vetcellen hebben twee soorten receptoren: alpha en beta-receptoren
als een alphareceptor wordt geprikkeld geeft dit een signaal aan de vetcel dat het energie moet opslaan (je wordt dus dikker!), als de beta wordt geprikkeld geeft dit het signaal dat de vetcel zichzelf moet kleiner maken of afbreken (je wordt dus slanker).

Een ideaal middel is dus een antagonist voor de beta receptor terwijl het tegelijkertijd zich hecht aan de alfa (dit lijkt raar maar zo kan geen stof zich hechten aan de alfa receptor die het signaal geeft dikker te worden, in plaats hiervan hecht zich een stof die de plaats wel inneemt en dus voorkomt dat er iets anders hecht aan de alfa receptor maar niet het "gevreesde signaal;" geeft)

Welke middelen doen dit:
5 receptoren:

Alpha1 --> Synephrine hecht hieraan
Alpha2 --> Yohimbine hecht hieraan
Beta1 --> onbelangrijk voor vetverlies
Beta2 ---> Ephedrine en Clenbuterol of Salbutamol
Beta3 --> Octopamine

Beta2 middelen hebben de nare bijwerking dat ze de conditie kunnen verslechteren (astma middelen zoals Clenbuterol) en zorgen voor opgewekt gevoel!
Alpha2 middelen zijn ongeschikt voor mensen die genetisch gevoelig zijn (dus als het in de familie zit) voor hoge bloeddruk, hartproblemen enz. (waarom sommige mensen niet kunnen tegen ephedra). Vooral de combo Alpha2 met Beta 2 is erg gevaarlijk voor dat soort mensen; aan de andere kant is het juist een erg effectieve stack voor mensen die er niet gevoelig voor zijn!

Het goede nieuws is dat "probleem plekken" bij mannen dus bij de middel en lovehandles en bij vrouwen bij billen en heupen erg veel vetcellen hebben met veel alpha2-receptoren! Dus Yohimbine is daar goed geschikt voor.
 
Laatst bewerkt:
Interessant stukje bro, karma-waardig :thumbs:
 
Dit is zeker wel intressant!
 
de helft wist ik al.. maar toch karma
 
Zeker interessant, karma your way dude !
 
interessant stukje!
 
ik heb mannenvet :(
 
oi dat wist ik nog niet! :D thanx for the update!
 
alleen
This pharmaceutical extract from the Yohimbe plant was a front line treatment for male impotence before the advent of Viagra ®. However, yohimbine has other effects that can enhance the overall male coïtusual performance.

Yohimbine's actions include increasing blood flow to the penis and increasing the level of the neurotransmitter norepinephrine by up to 68%, (which has been described as the brain's coïtus chemical).

Furthermore, yohimbine has also been shown to increase the availability of the neurotransmitter, acetylcholine. All these factors are involved in the frequency, strength and stamina of penile erection, as well as the general desire of awakened libido.

Yohimbine has even been shown to increase the force and the amount of ejaculate, enhancing the male orgasm.

Not surprisingly then, yohimbine is clinically effective for over 67% of men who use it.

Doses for impotence are one or two tablets, (5mg each) three times daily for 3 to 6 weeks, or for coïtusual enhancement, one or two tablets an hour before coïtusual intercourse.

Avoid use if you suffer from blood pressure or heart problems.

zoek die Yohimbine maar eens op op google :D eerste zooi hits gaat over coïtusverbetering
 
Idd geen nieuws, hoewel ik nog nooit had gedacht over Yohimbe/efedrine als stack. Alpha2 doet de vetcel sluiten Beta2 opent hem juist, ik denk dat Yohimbe de A2's bezet zoals nolvadex oestrogeenreceptoren bezet.

hardgainers zei:
Beta2 middelen hebben de nare bijwerking dat ze de conditie kunnen verslechteren (astma middelen zoals Clenbuterol) en zorgen voor opgewekt gevoel!
Alpha2 middelen zijn ongeschikt voor mensen die genetisch gevoelig zijn (dus als het in de familie zit) voor hoge bloeddruk, hartproblemen enz. (waarom sommige mensen niet kunnen tegen ephedra).

Moest dit niet andersom zijn? Of in beide gevallen.
 
idd ik wil een keer een topical yohimbine-spay zelf maken om op probleem-area's te sprayen tijdens de cut.
 
Zou leuk zijn als je zelf ergens capsules kon laten maken..
 
Brutez zei:
Zou leuk zijn als je zelf ergens capsules kon laten maken..
je kan het ook oplossen in vloeistof en opdrinken..
 
Brutez zei:
Zou leuk zijn als je zelf ergens capsules kon laten maken..

[Link niet meer beschikbaar] kan je ze al in capsules kopen en als je lege campsules koopt bij de apotheek dan kan je ze zelf maken met poeder
[Link niet meer beschikbaar]
 
Maar jongens pas op wat je koopt er zijn namelijk verschillende soorten Yohimbine op de markt. De natuurlijke Yohimbine, dus de onverwerkte bast, (doet bijna niks). Pas als de fabrikant de Yohimbine heeft omgezet in bijvoorbeeld Yohimbine HCl werkt het middel.
 
heb ooit deze fatburners zelf gemaakt:

per capsule:
6mg Yohimbine HCL
150mg Acetyl-L-carnitine
40mg Guggelsterones
200mg Cafeine

nam er max 3 per dag en evt kan je er ephidrine bij pakken.
 
Big Steve zei:
Maar jongens pas op wat je koopt er zijn namelijk verschillende soorten Yohimbine op de markt. De natuurlijke Yohimbine, dus de onverwerkte bast, (doet bijna niks). Pas als de fabrikant de Yohimbine heeft omgezet in bijvoorbeeld Yohimbine HCl werkt het middel.

onverwerkte bast = yohimbe
werkzame stof = yohimbine
yohimbine HCL is een vorm die beter opgenomen wordt
 
Back
Naar boven