Fitness Seller

Opa & Hertje's night out (leestip van de week)

Bezoekers in dit topic

El Comandante

Massive Warrior
15 jaar lid
Lid sinds
7 mei 2003
Berichten
20.935
Waardering
13
Het werd hoog tijd voor een verzetje na al die talloze weekenden werken en dus was het afgelopen zaterdagavond voor het eerst in eeuwen dat opa op pad kon.

Samen met Hert de trein gepakt naar A'dam CS om daar over te stappen in de trein naar Zaandam. Crazyland stond op het programma en dat zou erg gezellig worden.
Taxi gepakt naar de Hemkade. Onze chauffeur was Abdel die meteen al vroeg: 'Feestje houdnnn?' Ja Abdel we gaan stappen. Vrolijk tovert Abdel een DVD screen tevoorschijn voor mijn neus, start de DVD en zegt 'ik heb een feestje voor jou voor onderweg!'' Ook bij Hert achterin ging het DVD screen aan, en kijk nou toch, daar kwam Snoop Dogg's Doggystyle porn-pleasure langs. In het geheel niet gestoord door de aanwezigheid van een vrouw zat Abdel lekker mee te genieten van de corpulente dameslijven die als slangen rond negers kropen en enorme voortplantingsdelen omtoverden in natte heipalen.

Gelukkig konden we binnen 10 minuten uitstappen en ons in de rij begeven.
Fouilleren en vragen met wie je bent want herenkoppels kwamen niet binnen, alleen dames met heren of dameskoppels. (Binnen bleek dat er wel e.e.a. was doorgeglipt, die hufters zaten dan ook ongegeneerd vrouwen lastig te vallen maar dat terzijde).
'Heb je álles uit je zakken?' Vroeg een Securitymeneer. Ik voelde nogeens in mijn zakken en verdomd, daar voelde ik een L-Tryptophane capsule (voor een snelle recovery na avondje doorhalen). Oh oh. Snel verbergen in mijn knuistje en ik kon door.

Lockertje gehuurd bij een madam die meteen over de balie ging hangen en met mysterieuze stem zei: 'Zeg vraag jij es aan je vriendin of ik aan je arm mag voelen...' Dat kon. Mevrouw raakte uitzinnig. Ik dacht alleen maar aan die 7869 keer grotere kerels die ik al rond zien lopen en in de rij staan dus ik zei haar dat in de zaal veel interessantere armen rondliepen maar dat vond zij van niet. Nog even een laatste keer knijpen en we vertrokken.

Binnen was het al stervensdruk om half één. Bonte gezelschappen van dames en heren schreden langs in de meest uiteenlopende speelpakjes. Opa voelde zich weer even 25, toen hij dit soort feesten wel vaker bezocht.
In totaal ontmoetten we 9 vrienden en bekenden, werd er aan m'n tepel getrokken door een jongen van mijn sportschool en ben ik spontaan met wat bodybuilders gaan lullen. Want véél brede kerels dat er liepen :eek:
Enorm veel. Dus trok ik er eentje aan z'n jasje en vroeg 'zeg vrind, vertel eens, hoeveel weeg jij?' En toen kwam er meteen een heel gesprek op gang over bulken, kuren en de moeilijkheid van kuren op latere leeftijd, want je gained wel maar je valt ook weer sneller terug dan vroeger. Tja meneer zag eruit als eind 30 maar bleek alweer 48 te zijn!!

Als ik mijn smile opzette kwamen de meest idiote figuren op me aflopen en begonnen meteen te ouwehoeren. Opa met een smartie op houdt erg veel van ouwehoeren en dan vooral op een informatieve manier. Bij de WC's was er altijd gelegenheid tot ouwhoeren, in de rij ook en zelfs terwijl je rondliep kon je zo gesprekken aanknopen. Overal mensen die zin hadden in een gezellig praatje met opa, wat een ontspanning voor mij!

De leeftijd lag duidelijk wat hoger dan bij mij in de kinderbar, toch zeker 25 plus, wat een verschil. Hert is slechts 1 keer onvrijwillig betast en dat gebeurde in de Darkroom die wij gebruikten als short cut om de zaal over te steken. Hert liep achter mij, handje vast en toch presteerde een vuilkees het om hert in de billen te knijpen. Dat had ie niet moeten doen. Ik greep em in z'n middel toen ie de room snel wilde verlaten en hij schrok zich kapot. Wist meteen waar het over ging maar zei dat het 'iemand anders was'. Jaja. Beetje opa belazeren.
Ik hield hem lekker vast, nu werd ie nog nerveuzer. Overmatig excuses aanbieden en weg laten kruipen, heerlijk.

Eten hadden we ook mee, Hert's tasje puilde uit van de Powerbars en Proteinrepen dus om de 1,5 uur heb ik 600-800 cals naar binnen gewerkt voor het bijvoederen.

Maar goed, die darkroom op zich was een hele gebeurtenis omdat er teveel licht in hing. De ruimte onder de VIP-lounge was ongeveer 1.80 hoog en daar kon je dus aan weerskanten in. 'Volgens mij kunnen we hierdoor naar de andere kant hert!' zei ik handig. 'Volgens mij liggen ze hier te nken en te ppen hoor' antwoordde Hert droogjes. Welnee dacht opa. Totdat ik eventjes goed achter wat gordijnen keek en inderdaad 3 vrouwen op de knietjes ontwaarde die druk bezig waren orale coïtus te bedrijven. Links van ons werd een meisje in de Missionaris genomen op een bankje en achter hun zat een neger verveeld voor zich uit te staren terwijl hij werd gepijpt door een blondine. Rechts van ons waren 3 homo's gezellig in de weer met condooms en elkaars lullen af te zuigen, totdat het tijd werd voor het wat ruigere werk.
De ene deed een nieuw condoom om, de ander draait zich om, neemt een klodder uit een pot crème, klatst het tegen z'n anus aan en hop daar ging z'n verovering even goed hard in staan rammen met z'n leuter. Terwijl de één aan het bonken was, wiegde de ander voorover. Het paarse licht achter hun verlichtte de ballen en penis goed van de krom staande man dus je zag een klok-en-hamer spel hevig op en neer deinen tussen z'n benen.

Overall dus erg relaxed publiek al moet ik zeggen dat de echte bullenbakken de echt grote kerels waren. Die zaten mij, als ik langsliep zo vuil aan te kijken. Ik dacht van, waar maak je je druk om man ik ben een mier vergeleken bij jou.
Maar dat vonden zij dus blijkbaar niet. Daarnaast wilden ze ook weleens door je heen lopen of legden ze spontaan hun arm op mijn arm om daarna door te lopen, zo van, ik steunde even op een minderwaardig ventje. Uiteraard was het 't laatste uur her en der een beetje bal en werd er een enórme huge kerel door 3 beveiligers afgevoerd, met de grootste moeite trouwens. Typerend waarom BB'ers een slechte naam houden.

Rond half 6 zijn we naar de taxi's vertrokken, kou geleden op station A'dam CS (brrrr!) en om 8 uur waren we thuis.
Prima vermaakt, alleen is mijn linker oor, waar ik 12 jaar mee ge-deejayed heb, er zwáár aan toe. Er hangt een lawaai-piep in, een lage toon die duidelijk laat weten dat het ernst is met mijn gehoor. De muziek stond met name in de 2e zaal plaatselijk véél te hard waardoor er vervorming optrad.

En het gevoel van de gekneusde hersentjes natuurlijk, al moet ik zeggen dat ik me héél erg heb ingehouden met het snoepgoed maar tegelijkertijd wél een heerlijke avond heb gehad. Pluim voor de supplier dus :D

In totaal maar 3,5 geslapen en weer wakker geworden van de oorsuis.
Nu na 3 uurtjes computeren nog even bij Hert in bed kruipen en daarna gaan we wat vets en groots eten! Refeed heet dat geloof ik.

Groeten van Vadertje Nacht,

DBC01.
 
Wanneer komt dit in de bios?

leuk verhaaltje :D
 
geweldig feestje zo te horen Opa:):bow:
Jammer dat ik er niet naar toe kon..moest werken en vorige keer had ik nog een vriendin:(. Dr lopen inderdaad wel grote gasten rond ja zoals altijd (roid-boys en mesos:D)

Datter gewoon gepijpt en gedoet kan worden is niets nieuws:) was de afgelopen 4-5keren ook al zo..weet nou nog steeds niet of het bestuur dat wel tolereert???
Zijn er nog meerdere DBB'ers geweest?je hebt zeker geen fotos van jou en Hert in extravagante outfits waar je zonder niet binnenkomt?:D
 
damnz ik wist dat ik toch naar CL had moeten gaan.. zucht..
 
klinkt erg gezzelig
ik betwijfel alleen dat gedeelte van die darkroom
 
:clap: Leuk feestje, mooi verhaal..
 
Crazyland? Nog nooit van gehoord, ben dan ook niet zo'n dancemuziek (ik neem aan dat dat de gedraaide muziek is) liefhebber. Maar aan het verhaal te zien was t wel behoorlijk "crazy".
 
andrew zei:
Crazyland? Nog nooit van gehoord, ben dan ook niet zo'n dancemuziek (ik neem aan dat dat de gedraaide muziek is) liefhebber. Maar aan het verhaal te zien was t wel behoorlijk "crazy".

Crazyland is een extravagante party wat een behoorlijk erotisch tintje draagt, zonder extravagante outfit kom je dr niet in en wordt je geweigerd door de doorbitches..helemaal minder als je helemaal dan uit een uithoek van Nederland komt:D
 
spiertje16 zei:
klinkt erg gezzelig
ik betwijfel alleen dat gedeelte van die darkroom

Wat denk je, dat ik hier een lulverhaaltje zit te typen?

Kom de volgende keer mee, mag je het zelf aanschouwen.
Is trouwens niks opzienbarends mee hoor, alleen wel dat er dit keer zoveel makkelijk te zien was.
 
Whahah nice verhaaltje ouwe, alleen die gay meeting had je iets minder in detail mogen beschrijven!!! :D
 
haha lol dus het was weer een kinky feestje.
Alleen jammer van die drie nichten
 
Altijd leuk die verhalen,
je verwacht halsbrekende en uberspannende toestanden om nooit te vergeten maar eigenlijk blijkt er uiteindelijk weinig gebeurd te zijn. En tóch blijf je niet op je honger zitten bij verhalen geschreven door die DBC. Het is een kunst. :thumbs: :)
 
DBC01 zei:
Wat denk je, dat ik hier een lulverhaaltje zit te typen?

Kom de volgende keer mee, mag je het zelf aanschouwen.
Is trouwens niks opzienbarends mee hoor, alleen wel dat er dit keer zoveel makkelijk te zien was.

nee jongens..dat is dus WEL het geval!Vorige keer zag ik achter het podium een dikke Brit in een latexbroek zich laten ppen door een mooi jong blond meisje:eek:..tis dat ik al bezet was:p
 
Vreemde situaties maak jij altijd mee
 
Reply op Mr Big

Volgens mij genoot ie daar gewoon van,ouwe...:D
 
Testo zei:
Reply op Mr Big

Volgens mij genoot ie daar gewoon van,ouwe...:D


Zat er ook al aan te denken, want dat is eigenlijk wel het enigste stukkie dat ie wel met HEEEEEEEEEEEEL erg veel detail beschrijf!!! Volgens mij kreeg ie gewoon weer een dikke toen ie dit stukkie schreef en die scene weer voor zich zag!!! :D
 
Ja jij ook Hosper....lees net pas 2e pagina....Testo is wat traag vandaag.:D

Stelletje ransbakken....gewoon uitgebreid staan kijken als er een stel poten in de weer zijn....gadverrrrrrrrrrrrrr:eek: :eek:
 
haha... opa wat ben je toch een Boefje..... :D
mooi zulke feestjes, debielen kijken..!
 
Back
Naar boven